Digitale Kliniek – basismodule

Met Digitale Kliniek voldoet u op eenvoudige wijze aan de Wkkgz, WTZA wetgeving en keurmerken zoals het ZKN-keurmerk, HKZ, ISO9001 en NEN8009!

De basismodule van Digitale Kliniek biedt u de mogelijkheid uw kwaliteits- en veiligheidssysteem op een veilige wijze in de Microsoft365 Cloud te bouwen, te gebruiken en te beheren. Alle gereedschappen om te voldoen aan wet- en regelgeving zijn in Digitale kliniek ingebouwd!  met de basismodule van Digitale Kliniek creëert een digitale omgeving voor al uw procedures, protocollen, werkinstructies, formulieren. patiëntinformatie en documenten. Zelf uw kwaliteit- en veiligheidssysteem op eenvoudige wijze inrichten, onderhouden en de zorgprocessen perfect te borgen. De benodigde documenten worden op digitale wijze aan uw medewerkers aangeboden.
Door het gebruik van Digitale Kliniek werken de artsen en de medewerkers op eenduidige wijze en wordt de kwaliteit en veiligheid voor uw patiënten op de juiste manier geborgd!

De basismodule van Digitale Kliniek geeft u een prima eerste stap om zo uw kwaliteits- en veiligheidssysteem te borgen. De extra modules, zoals Melden PRO, Registraties en keurmerken kunnen laten worden aangekocht en gekoppeld.

Werkwijze

Indien u met Digitale Kliniek wenst te gaan werken starten wij het project door als eerste een Microsoft365 account op de naam van uw kliniek aan te kopen. Daarna wordt Digitale Kliniek compleet met de door u gekozen modules uitgerold op het Microsoft365 account. Nadat wij getest hebben of Digitale Kliniek en de modules goed werken leveren wij Digitale Kliniek op en maken we een afspraak voor een training voor u en uw medewerkers. Nadat u en uw medewerkers getraind zijn in het werken met Digitale Kliniek kan u aan de slag met het bouwen en implementeren van uw kwaliteits- en veiligheidssysteem in Digitale Kliniek.

Kijk bij de overige modules welke u verder nodig hebt bij het bouwen en implementeren van uw kwaliteit- en veiligheidssysteem. Deze modules zijn allemaal te koppelen en te integreren met Digitale Kliniek.

Gegarandeerd tevreden dat is onze belofte aan u!

Wij garanderen de juiste werking van Digitale Kliniek. Mocht u binnen 2 maanden na de oplevering niet tevreden zijn over Digitale Kliniek, dan de-installeren wij Digitale Kliniek en crediteren wij uw investering. Het Microsoft365 account dient gedurende 1 jaar afgenomen te worden, dus deze kosten worden verrekend op de creditnota.

Datasheet
DIGITALE KLINIEK

– hét kwaliteits- en veiligheidssysteem van uw kliniek of praktijk in de Microsoft365 Cloud.
– op eenvoudige wijze voldoen aan gewenste keurmerken en wet- en regelgeving
– extra modules beschikbaar

De prijs is inclusief installatie en exclusief BTW.

€ 2.500,00 éénmalig
Menu