Modules Digitale Kliniek

Met Digitale Kliniek voldoet u op eenvoudige wijze aan de Wkkgz, WTZA wetgeving en keurmerken zoals het ZKN-keurmerk, HKZ, JCI, ISO9001 en NEN8009!

Digitale Kliniek biedt u de mogelijkheid uw kwaliteits- en veiligheidssysteem op een veilige wijze in de Microsoft365 Cloud te gebruiken en te beheren. Alle gereedschappen om te voldoen aan wet- en regelgeving zijn in Digitale kliniek ingebouwd! Digitale Kliniek creëert een digitale omgeving voor al uw documenten, uw procedures, protocollen, werkinstructies, formulieren. patiëntinformatie, documenten en al uw registraties. Zelf uw kwaliteit- en veiligheidssysteem op eenvoudige wijze inrichten, onderhouden en de zorgprocessen perfect te borgen. De benodigde documenten worden op digitale wijze aan uw medewerkers aangeboden.
Door het gebruik van Digitale Kliniek werken de artsen en de medewerkerts op eenduidige wijze en wordt de kwaliteit en veiligheid voor uw patiënten op de juiste manier geborgd!

Om een werkend kwaliteits- en veiligheidssysteem te bouwen en te implementeren binnen uw praktijk of kliniek dient u minimaal de basismodule van Digitale Kliniek en de extra module Melden PRO aan te schaffen. Met behulp van Digitale Kliniek en bovenstaande module bent u zelf in staat uw managementsysteem te bouwen en te implementeren.

De prijs van de basismodule van Digitale Kliniek bedraagt € 2.500,00 excl. BTW. Voor dit bedrag kan snel een start worden gemaakt met Digitale Kliniek!

Intranet | Persoonlijke Digitale werkomgeving voor elke medewerker

bpo-axsys zorgadviseurs biedt u de mogelijkheid om Digitale Kliniek uit te breiden met een intranetomgeving, een persoonlijke digitale werkomgeving voor iedere medewerker. De medewerkers kunnen met behulp van de intranetomgeving op de hoogte worden gehouden en starten vanaf daar hun applicaties zoals het EPD maar ook Digitale Kliniek. Samenwerken wordt zo eenvoudig, efficiënt en leuk! Klik hier voor meer informatie over de persoonlijke digitale werkomgeving.

Digitale Kliniek – basismodule

Met Digitale Kliniek voldoet u op eenvoudige wijze aan de Wkkgz, WTZA wetgeving en keurmerken zoals het ZKN-keurmerk, HKZ, ISO9001 en NEN8009! De basismodule van…

ACTIE

Voor de aanschaf van Digitale Kliniek geldt tijdelijk een actieprijs! Als u Digitale Kliniek nu aanschaft ontvangt u een korting van € 1.500,00. Digitale Kliniek…

Intranet | persoonlijke digitale werkomgeving

bpo-axsys zorgadviseurs biedt u de mogelijkheid om Digitale Kliniek uit te breiden met een intranetomgeving, een digitale werkomgeving voor iedere medewerker. De medewerkers kunnen met…
Menu