Intranet | persoonlijke digitale werkomgeving

bpo-axsys zorgadviseurs biedt u de mogelijkheid om Digitale Kliniek uit te breiden met een intranetomgeving, een digitale werkomgeving voor iedere medewerker. De medewerkers kunnen met behulp van de intranetomgeving op de hoogte worden gehouden en starten vanaf daar hun applicaties zoals het EPD maar ook Digitale Kliniek. Samenwerken wordt zo eenvoudig, efficiënt en leuk!

Intranet | Sociaal intranet | Je digitale persoonlijke werkomgeving

We krijgen steeds vaker de vraag van klinieken om een intranetomgeving voor de organisatie te bouwen en te implementeren. Een gepersonaliseerde digitale werkplek voor alle medewerkers. bpo-axsys zorgadviseurs vult deze vraag met Ichicraft Boards in. Met de software van Ichicraft, een Nederlandse software ontwikkelaar, verrijken we Microsoft 365, SharePoint Online en Microsoft Teams.  Hiermee bieden we iedere medewerker binnen de kliniek een eigen startpagina met relevante informatie en toegang tot het EPD, Digitale Kliniek en andere software. Dit verhoogt direct het plezier in het werk, de productiviteit én betrokkenheid van de medewerkers binnen de kliniek.

Met Ichicraft Boards wordt de moderne werkplek nog verder uitgebreid. Het maakt het mogelijk om een compleet en persoonlijk intranet op basis van Microsoft-standaarden te realiseren. Hierdoor realiseer je eenvoudig een kostenefficiënt en toekomstbestendig intranet voor de kliniek.

Ichicraft vergroot het succes van jouw intranet

Ichicraft Boards draagt direct bij aan het succes van het intranet van uw kliniek. Medewerkers krijgen de vrijheid om zelf boards en widgets te selecteren uit de Ichicraft bibliotheek en deze aan te passen aan hun wensen. Hierdoor kunnen ze de functionaliteiten van het intranet precies laten aansluiten op hun persoonlijke informatiebehoefte. Ook bepalen medewerkers zelf in welk formaat en op welke plaats ze de boards en widgets plaatsen. Ook kunnen er vanuit het beheer van Ichicraft vaste pagina’s (boards) worden aangeboden. Het resultaat is een persoonlijk, compleet en relevant intranet. Het biedt de medewerkers één centraal vertrekpunt voor hun digitale werkplek.

Datasheet

Ichicraft boards;
– prijzen tot 1.000 gebruikers

– prijzen excl. BTW

– inrichten € 1.500,00, eenmalig
– jaarlijks € 3.750,00
– jaarlijks € 5,00 per gebruiker

Menu