Waarom maakt Digitale Kliniek gebruik van Microsoft365 SharePoint?

Veel software die wordt aangeboden voor het beheren van uw kwaliteits- en veiligheidsmanagementsysteem voor uw zorginstelling  maakt geen gebruik van internationaal erkende standaarden. Het nadeel hiervan is dat deze software door een relatief kleine software leverancier is geschreven en wordt aangebonden. Dit kan diverse risico’s opleveren met betrekking tot betrouwbaarheid en stabiliteit van deze software, de veiligheid en integriteit van uw data, eigendom van de data en continuïteit van de dienstverlening als deze  software leverancier in problemen komt.

Daarom is voor Digitale Kliniek gekozen voor het veilige en betrouwbare SharePoint platform van Microsoft365. Voor Digitale Kliniek hebben we aansluiting gezocht bij een internationaal erkend platform.  Microsoft draagt zorg voor de ontwikkeling, de instandhouding en de beveiliging van dit platform. Wat wij belangrijk vinden is dat uw zorginstelling zelf eigenaar is van Digitale Kliniek. Digitale kliniek wordt geïnstalleerd op het eigen account van uw zorginstelling bij Microsoft. Hierdoor is Digitale Kliniek het eigendom van uw zorginstelling. Uw zorginstelling is hierdoor onafhankelijk, ook van bpo-axsys zorgadviseurs. Iedere SharePoint specialist kan het onderhoud op Digitale Kliniek van ons overnemen, mocht dat nodig zijn. Dat geeft rust, ruimte en vertrouwen.

Digitale Kliniek maakt gebruik van het SharePoint platform en is naast de standaard functionaliteit speciaal door ons ingericht om het kwaliteits- en veiligheidssysteem van uw zorginstellen te beheren.  We maken dus gebruik van het Microsoft365 SharePoint platform waardoor er geen gebruik gemaakt wordt van speciaal geschreven software. Microsoft garandeert dat deze omgeving stabiel, betrouwbaar en 99,99% benaderbaar en bruikbaar is. Daarnaast biedt Microsoft veel voordelen met betrekking tot de veiligheid en eigendom van uw data, de inhoud van Digitale Kliniek. Uw data staat in een Microsoft datacenter in Europa en valt dus onder de Europese AVG wet- en regelgeving.

Uw zorgorganisatie is dus beter af met Digitale Kliniek!

Meer informatie is te vinden op deze website, www.digitalekliniek.com. Wij nodigen u uit een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek of een vrijblijvende demonstratie van Digitale Kliniek, zodat u zelf de mogelijkheden van Digitale Kliniek kan ontdekken….

Menu